Indeks DOP 2017
I u 2017. godini DVOKUT-ECRO d.o.o. je dobitnik nagrade Indeks DOP-a!
Objavljeno: 24 stu, 2017

U hotelu Esplanade Zagreb održana je 9. konferencija o društveno odgovornom poslovanju. Održana je u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR). Nakon pozdravnih govora, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, dodijeljene su nagrade Indeks DOP-a 2017. za najbolja postignuća u društveno odgovornom poslovanju.

Indeks DOP-a je metoda procjene društvene odgovornosti poduzeća u Hrvatskoj koja se temelji na sustavu rangiranja. Ova metoda omogućuje objektivnu procjenu društveno odgovornih praksi poduzeća i usporedbu s praksama drugih.

U kategoriji malih poduzeća po četvrti put smo ponosni dobitnici nagrade Indeks DOP-a 2017. za društveno odgovorno poslovanje.

Uspješna i podržavajuća zajednica ne nastaje sama od sebe već zalaganjem njenih članova, gdje aktivno djelovanje poslovnog sektora vidimo kao nužnost. Ponosni smo što kao dio zajednice nailazimo na uspjeh i priznanja. Ovo četvrto priznanje dokaz je kako su naše poslovne politike koje kontinuirano razvijamo ispravne.

“Ovogodišnja, po prvi puta dvodnevna Konferencija o DOP-u, odgovor je na sve veći interes gospodarstvenika koji su prepoznali da bez upravljanja temama kao što su doprinos ostvarenju Ciljeva održivog razvoja te društveno odgovorno poslovanje neće moći dugoročno konkurirati na tržištima koja sve više traže od poduzeća da upravljaju svojim nefinancijskim utjecajima.” na dodjeli je rekla Mirjana Matešić, ravnateljica HR PSOR-a.

received_2024054154472678

Više o dodjeli i ostalim dobitnicima možete pogledati ovdje.

Istraživanje travnjaka u NP Plitvička jezera i širem području Like

Istraživanje travnjaka u NP Plitvička jezera i širem području Like

U razdoblju od 2021. do 2023. godine provodili smo projekt „Istraživanje biljne raznolikosti travnjaka na području Nacionalnog parka Plitvička jezera i šireg područja Like“. Istraživanje je obuhvatilo ukupno 200 ploha na kojima je provedeno šestomjesečno praćenje....