Znak Hrvatska kvaliteta

fondovi
eu-logo-zajedno-do-fondova
Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost tvrtke DVOKUT-ECRO d.o.o.

„Stjecanje znaka Hrvatska kvaliteta za savjetodavne usluge u području zaštite prirode i okoliša tvrtke Dvokut-Ecro d.o.o.“

Dana 17.07.2019 godine Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta dodijelilo je Vaučer tvrtki DVOKUT-ECRO d.o.o. za realizaciju ulaganja projekta prijavljenog na Poziv na dostavu projektnih prijedloga ”ZNAKOVI KVALITETE”. Projekt financira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Naziv projekta: Stjecanje znaka Hrvatska kvaliteta za savjetodavne usluge u području zaštite prirode i okoliša tvrtke Dvokut-Ecro d.o.o.

Trajanje: 17/7/2019 – 30/9/2019

Ukupna vrijednost projekta: 16.000,00 kuna

Bespovratna sredstva: 16.000,00 kn

Korisnik: DVOKUT-ECRO D.O.O.

Opis, cilj i očekivani rezultati projekta:

Cilj projekta je povećanje prepoznatljivosti kvalitete savjetodavnih usluga u području zaštite prirode i okoliša tvrtke DVOKUT-ECRO d.o.o. na domaćem i inozemnom tržištu. Projekt se planira provesti ostvarivanjem prava za korištenje znaka kvalitete pod nazivom Hrvatska kvaliteta za stručne poslove zaštite prirode i okoliša. Navedeno će pridonijeti povećanju prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda MSP-ova, čime će se osigurati preduvjeti za povećanje ukupne konkurentnosti i doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu. Rezultat projekta je realizacija prava na korištenje znaka Hrvatska kvaliteta, a pokazatelj je Broj usluga za koji je ishođen znak kvalitete.

Kontakt osoba:

Vesna Žarak; +385 1 6114 867; vesna.zarak@dvokut-ecro.hr

za više informacija: www.strukturnifondovi.hr