Dobrodošli na naše web stranice i hvala Vam na interesu za Dvokut-Ecro d.o.o.!

 

Kada nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, dostavljate nam i prikupljamo osobne podatke kao što su vaše ime, e-mail adresa i telefonski broj. Dvokut-Ecro d.o.o. se zalaže za transparentnost o tome kako prikuplja i koristi te podatke i ispunjava svoje obveze zaštite podataka.

Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje o vama držimo na našim sustavima. Imajte na umu da nećemo dati sljedeće vrste podataka kao odgovor na zahtjev za pristup podacima: informacije o drugim ljudima; mišljenja dane u povjerenju; ponovljeni zahtjevi ili povlaštene informacije. Ostale vrste informacija također mogu biti izuzete u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

IZJAVA O PRIVATNOSTI PODNOSITELJA ZAHTJEVA ZA POSAO (usklađen s GDPR-om)

Kao dio bilo kojeg procesa zapošljavanja, Dvokut-Ecro  d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke koji se odnose na prijavitelje zaposlenja. Naša organizacija se zalaže za transparentnost o načinu na koji prikuplja i koristi te podatke i ispunjavanju obveza zaštite podataka. 

Koje podatke prikupljamo?

Dvokut-Ecro  d.o.o. prikuplja niz informacija o vama. To uključuje neke od sljedećih:

  • vaše ime, adresu i pojedinosti o kontaktu, uključujući adresu e-pošte i telefonski broj;
  • pojedinosti o kvalifikacijama, vještinama, iskustvu i povijesti zaposlenja;

Dvokut-Ecro  d.o.o. može prikupiti ove podatke na različite načine. Na primjer, podaci mogu biti sadržani u prijavnim obrascima, životopisima ili molbama, dobiveni iz putovnice ili drugih osobnih dokumenata ili prikupljeni putem intervjua ili drugih oblika procjene.

Također možemo prikupljati osobne podatke o vama od trećih strana, kao što su reference koje ste dobili od bivših poslodavaca. Tražit ćemo informacije od trećih osoba samo onda kada vam se ponudi posao i obavijestit ćemo vas da to činimo.

Podaci će biti pohranjeni na različitim mjestima, uključujući u zbirki životopisa, u sustavu koje koristimo za praćenje poslovanja te na drugim IT sustavima (uključujući e-poštu).

Podaci prikupljeni putem društvenih mreža

Stranice i profili kojima upravljamo na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn i dr.) uvijek su pod točnim punim ili skraćenim nazivom ove organizacije.

Na takvim stranicama i profilima možemo podijeliti fotografije snimljene na konferenciji ili drugom događanju u svrhu informiranja.

Osobne podatke o svojim kontaktima koje prikupimo korištenjem tih stranica i profila, koristimo samo u slučaju odgovaranja na upit ili komentar te se u niti jednu drugu svrhu podaci ne obrađuju i ne pohranjuju.

Zašto Dvokut-Ecro  d.o.o. obrađuje osobne podatke?

Moramo obrađivati podatke da bismo poduzeli korake na vaš zahtjev prije nego što s vama sklopimo ugovor.

Možda ćemo morati obraditi vaše podatke kako bismo sklopili ugovor s vama.

U nekim slučajevima moramo obraditi podatke kako bismo osigurali da se pridržavamo zakonskih obveza. Na primjer, obvezno je provjeriti ispunjava li podnositelja zahtjeva uvjete za rad u Hrvatskoj prije početka zapošljavanja.

Dvokut-Ecro  d.o.o. ima legitiman interes za obradu osobnih podataka tijekom procesa zapošljavanja i vođenja evidencije o procesu. Obrada podataka od kandidata za posao omogućuje nam upravljanje procesom zapošljavanja, procjenu i potvrdu kandidatove prikladnosti za zapošljavanje i odlučivanje kome će ponuditi posao.

Možda ćemo također morati obraditi podatke od podnositelja zahtjeva za posao kako bismo odgovorili na pravne zahtjeve.

Te informacije obrađujemo kako bismo izvršili svoje obveze i ostvarili određena prava u vezi zapošljavanja. Za pohranu podataka koristimo isključivo sigurne lokacije baze podataka.

Ako vaša prijava nije uspješna, Dvokut-Ecro  d.o.o. će zadržati vaše podatke koliko god je to neophodno kako bi se udovoljilo našim zakonskim i ugovornim obvezama i sukladno našim legitimnim interesima kao kontrolor podataka, kao i u slučaju buduće mogućnosti zapošljavanja.

Slobodno možete povući vaš pristanak u bilo kojem trenutku i ako želite da se vaši podaci mijenjaju ili trajno brišu, obavijestite nas kako bismo bili sigurni da su podaci ažurni ili u skladu s tim izbrisani.

Životopis (Curriculum Vitae; “CV”)

Slanjem svog životopisa pristajete da Dvokut-Ecro  d.o.o. obradi osobne podatke na gore opisani način.

Zahtjev za pristup subjektu

Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje o vama držimo na našim sustavima. Imajte na umu da nećemo dati sljedeće vrste podataka kao odgovor na zahtjev za pristup podacima: informacije o drugim ljudima; mišljenja dane u povjerenju; ponovljeni zahtjevi ili povlaštene informacije. Ostale vrste informacija također mogu biti izuzete u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

Povreda podataka

U slučaju povrede vaših osobnih podataka iz naše baze obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od kaznenog djela, ako je očito da su ukradeni podaci pohranjeni na način koji može otkriti identitet vlasnika podataka. 

IZJAVA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA (cookies)

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Pregledavanjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.

Naša pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići, kako ih koristimo, kako treća strana s kojima možemo biti partneri može koristiti kolačiće, vaš izbor u vezi s kolačićima i dodatne informacije o kolačićima. 

Što su kolačići?

Kolačići su mali dijelovi teksta koje vašem web pregledniku šalje web stranica koju posjećujete. Nakon što opet otvorite web stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju ovoj web stranici. To omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Kolačići mogu biti privremeni i stalni.

Kako Dvokut-Ecro  koristi kolačiće

Kada koristite i pristupite našoj web stranici, u vašem web pregledniku možemo postaviti brojne datoteke kolačića.

Kolačiće koristimo kako bi omogućiti određene funkcije Usluge, za potrebe analitike i za spremanje vaših postavki.

Koristimo privremene i stalne kolačiće te različite vrste kolačića za pokretanje stranice, kao što su osnovni kolačići koje koristimo za autentifikaciju korisnika i sprječavanje prijevare korištenja korisničkih računa.

Kolačići treće strane

Osim vlastitih kolačića, možemo koristiti i razne kolačiće trećih strana kako bismo prijavili statistiku upotrebe web stranice, dostavili oglase na i putem web stranice i slično.

Koje su vaše mogućnosti u vezi s kolačićima?

Ako ne želite da se kolačići spremaju na vaše računalo, možete ih izbrisati i blokirati. Kako bi isključili kolačiće, potrebno je namjestiti postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. No imajte na umu da bi blokiranje kolačića moglo imati negativan učinak na korištenje web stranice. Odnosno, neke od naših stranica možda se neće ispravno prikazivati.

PRIGOVOR NADZORNOM TIJELU

Onda kada smatrate da je prikupljanjem i obradom osobnih podataka došlo do povrede Vaših prava, možete podnijeti prigovor nadzornom tijelu:

Agencija za zaštitu osobnih podataka; Selska ulica 136, Zagreb

KONTAKT INFORMACIJE

Za dodatne informacije o obradi vaših osobnih podataka, pristup podacima ili u slučaju kada imate pritužbu možete nas kontaktirati na:

e-mail: tajana.uzelac@dvokut-ecro.hr

Nakon identifikacije odgovor dostavljamo uobičajenim elektronskim oblikom osim ako se ne zatraži drugačije.

DRUGE INFORMACIJE

Ova politika privatnosti redovito se preispituje, dopunjuje i mijenja kako bi uvijek odražavala stvarno stanje prikupljanja i obrade osobnih podataka putem ove web stranice. Molimo da redovito provjerite takve izmjene.