AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti
I 2016. godine smo nositelji AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti
Objavljeno: 29 lip, 2016

Sa zadovoljstvom možemo objaviti kako smo i 2016. godine, kao i prethodne dvije godine, dobili AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode.

AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada. On certificirane tvrtke svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije jer se primjenjuju ista metodologija i dokazani kriteriji.

Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.

Tvrtke s bonitetnom izvrsnosti

Bonitetno izvrsne tvrtke posluju izvrsno, a vjerojatnost za ulazak u jedan od negativnih događaja u sljedećih 12 mjeseci je izrazito niska:

  • stečaj, predstečajna nagodba ili likvidacija
  • brisanje subjekta iz poslovnog registra
  • neprekidna blokada transakcijskih računa više od 60 dana ili više od 90 dana s prekidima

U međunarodnom okruženju certificiranje je već ustaljena praksa . Na ovaj način poslovni subjekti dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Vlasnici certifikata tako dobivaju dodatno povjerenje poslovnih partnera.

Više o AAA certifikatu bonitetne izvrnosti pročitajte na službenoj web stranici trvtke Bisnode.

Manifestacija Tjedan u kojem volimo prirodu

Manifestacija Tjedan u kojem volimo prirodu

Naš Laboratorij za floru, faunu i staništa preselio se u utorak i srijedu (19. i 20. ožujka 2024.) u Samobor. Sudjelovali smo na manifestaciji Tjedan u kojem volimo prirodu u Gradskoj knjižnici Samobor – Dječji odjel gdje smo održali radionicu Zavirite u svijet...

SCINERGY ’24.

SCINERGY ’24.

Ove godine sudjelujemo na Scinergy '24. projektu čiji cilj je povezivanje znanstvene i poslovne zajednice u Hrvatskoj. Radi se o pilot projektu Europske komisije, a koji koordinira Svjetska banka u suradnji s  međunarodnim partnerima London Business School i...