AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti
I 2016. godine smo nositelji AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti
Objavljeno: 29 lip, 2016

Sa zadovoljstvom možemo objaviti kako smo i 2016. godine, kao i prethodne dvije godine, dobili AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode.

AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada. On certificirane tvrtke svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije jer se primjenjuju ista metodologija i dokazani kriteriji.

Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.

Tvrtke s bonitetnom izvrsnosti

Bonitetno izvrsne tvrtke posluju izvrsno, a vjerojatnost za ulazak u jedan od negativnih događaja u sljedećih 12 mjeseci je izrazito niska:

  • stečaj, predstečajna nagodba ili likvidacija
  • brisanje subjekta iz poslovnog registra
  • neprekidna blokada transakcijskih računa više od 60 dana ili više od 90 dana s prekidima

U međunarodnom okruženju certificiranje je već ustaljena praksa . Na ovaj način poslovni subjekti dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Vlasnici certifikata tako dobivaju dodatno povjerenje poslovnih partnera.

Više o AAA certifikatu bonitetne izvrnosti pročitajte na službenoj web stranici trvtke Bisnode.

Istraživanje travnjaka u NP Plitvička jezera i širem području Like

Istraživanje travnjaka u NP Plitvička jezera i širem području Like

U razdoblju od 2021. do 2023. godine provodili smo projekt „Istraživanje biljne raznolikosti travnjaka na području Nacionalnog parka Plitvička jezera i šireg područja Like“. Istraživanje je obuhvatilo ukupno 200 ploha na kojima je provedeno šestomjesečno praćenje....