Društveno odgovorno poslovanje

DVOKUT-ECRO d.o.o. je, kao prvo društvo u Republici Hrvatskoj, dobio Potvrdu usklađenosti upravljanja društveno odgovornim poslovanjem u skladu s principima i smjernicama utvrđenim u normi ISO 26000:2010

Društvo je dobitnik prestižne nagrade Indeks DOP-a 2017., 2016., 2012. i 2011. godine u kategoriji malih tvrtki. Nagrada Indeks DOP-a zajednička je inicijativa HGK i HR PSOR-a nastala s ciljem da se istaknu hrvatska poduzeća koja razumiju i na pravi način implementiraju društveno odgovorno poslovanje.

Zalažemo se za otvorenu komunikaciju, razvoj politike i usklađivanje sa standardom ISO 26000, nacionalnim zakonodavstvom i odlukama lokalne samouprave. Poštujemo međunarodne instrumente i njihovu interpretaciju. Nastojimo osigurati ugodnu radnu sredinu svojim djelatnicima razumijevanjem njihovih potreba.

 

“Zahvalna sam svim kolegama, posebno mentorima, na trudu koji su uložili u osposobljavanje za naš posao.  Posebno sam sretna jer me svi podržavaju u daljem obrazovanju…”

Jelena o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”

 

Osigurali smo obuku o društvenoj odgovornosti za naše djelatnike. Potičemo dobavljače i poduzeća s kojima surađujemo za podršku zahtjevima društvene odgovornosti.

 

“Ponosna sam na nas što smo se na poticaj direktorice u nekoliko navrata uspjeli organizirati i pomoći potrebitim obiteljima…”

Jelena o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”

 

Naš cilj je postati društvo s najboljim uvjetima rada u Hrvatskoj.

Globalni ciljevi društvene odgovornosti našeg društva su: nema prisilnoga rada, diskriminacije niti mobbinga na radnom mjestu, nema nedosljednosti prilikom realizacije politike, ciljeva i procedura društvene odgovornosti, nema ozljeda na radu te se teži zadržati visoko zadovoljstvo djelatnika.

 

“…ali ono što sigurno Dvokut razlikuje od svih ostalih je baš ekipa i spremnost svakog da uleti svakom kad treba pomoć.”

Ivana Š. o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”