Politika kvalitete i upravljanja okolišem

Politiku kvalitete i upravljanja okolišem čine misija i vizija koje oslikavaju težnje DVOKUT-ECRO d.o.o. na području zaštite okoliša i održivog razvoja oslikane motom – “Štititi okoliš i osmisliti njegovu buduću namjenu“.

Cijeli tekst Politike kvalitete, zaštite okoliša, zaštite zdravlja i informacijske sigurnosti pogledajte ovdje.

“…ljudi se pažljivo odabiru prvenstveno prema spektru svojih profesionalnih i osobnih karakteristika. Odnos s djelatnicima neizostavno za sobom povlači i poslovnu efikasnost i izvrsnost što naravno generira i visoku konkurentnost i pripadajući poslovni uspjeh.”

Konrad o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”

NAŠA MISIJA

Znanje, ideje i individualnost za očuvanje prirodnih i drugih resursa, njegovanje prirodnih ljepota, očuvanje biološke raznolikosti i širenje ekološke svijesti. Nova rješenja u gospodarskom razvoju te poduzećima za povećanje profita, te pojedincima i ostalim interesnim skupinama za razvoj njihove društveno-ekološke odgovornosti.

“Novi radnik se u iznimno kratkom roku uklapa u sustav, a njegov daljnji rad i kvaliteta ovise samo o njegovom rezultatu i to je svima odmah vidljivo.

Predrag o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”

NAŠA VIZIJA

Postati međunarodno konzultantsko poduzeće i pouzdani partner gospodarstvu i financijskim institucijama na novokreiranom tržištu poslovne potražnje koje nudi inovativna i najsuvremenija poslovna rješenja u zaštiti okoliša i održivom razvoju prema vodećim svjetskim standardima.

“To mi se i najviše sviđa u DVOKUT-u – međuljudski odnosi!!Kad je frka svi se preraspodjele i nema posla koji se ne može odraditi. Lijep je osjećaj da nisi sam i da ti uvijek u svakom trenutku netko može uskočiti i pomoći…

Mario o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”