Zaštita zdravlja i sigurnost naših djelatnika

Opredijeljeni smo za usklađenost naših poslovnih procesa s važećom zakonskom i ostalom regulativom iz područja zaštite zdravlja i sigurnosti. Napravili smo procjenu rizika na radnom mjestu, te su isti smanjeni na najmanju moguću razinu. Propisali smo mjere prevencije ozljeda i oboljenja putem nadzora, zaštite, mjerenja, izvješćivanja, analiziranja i poboljšavanja performansi zaštite zdravlja i sigurnosti.

 Cijeli tekst Politike kvalitete, zaštite okoliša, zaštite zdravlja i informacijske sigurnosti pogledajte ovdje.

“DVOKUT-ECRO za mene predstavlja sigurnost! Bitan mi je odnos povjerenja među svim zaposlenim, nevezano za poziciju koju obavljaju…”

Tajana o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”

Ova politika predstavlja okvir za donošenje ciljeva zaštite zdravlja i sigurnosti te će biti godišnje ocjenjivana i prema potrebi poboljšavana. Politika zaštite zdravlja i sigurnosti javni je dokument s kojim su upoznati svi djelatnici. Očekujemo od svih djelatnika DVOKUT-ECRO d.o.o. da sudjeluju u primjeni i poboljšavanju odredaba ove politike.

“…dvosmjeran smjer komunikacije s upravom  i briga za zaposlenike koja se ne odnosi samo na lijepe i suosjećajne riječi, već i djela…”

Tajana o Dvokutu u našoj prezentaciji “Stvaranje timskog duha – odnos rukovoditelj i suradnici”

Želeći potvrditi svoju opredijeljenost zaštiti zdravlja i sigurnosti svojih djelatnika, DVOKUT-ECRO je od 2012. certificiran za sustav upravljanja zaštitom na radu i zdravljem zaposlenika (OHSAS 18001).